Kdo smo

Radi delamo s cvetjem. Vse. Vse od rojstva do smrti. Z leti smo si naredili veliko delavnico in postavili hladilnico za rezano cvetje. Ker nas je veliko, smo si omislili tudi brezplačno dostavo žalnih vencev po celi Sloveniji. Cene so primerne času. Cvetlični aranžmaji so lepi, kvalitetni, kljub nizkim cenam. Slovimo kot zmerni, to povedo vsi, ki nas poznajo že 25 let. Dela imamo veliko, trudimo se za čim več naročil. To je zagotovilo za obstoj podjetja in dobro družinskih članov.


Smo družinsko podjetje, oče, mama, trije sinovi, dodana vrednost dve snahi. Prvotno smo se imenovali Cvetličarna Jana. Ko smo cvetličarno razširili še v trgovino, smo se preimenovali v CVETMARKET.

Je odsev našega dolgoletnega dela. Smo pristni Dolenjci, doma iz Šentpavla na Dolenjskem, cvetličarno in darilni butik pa imamo v Ivančni Gorici.

Radi delamo s cvetjem. Vse. Vse od rojstva do smrti. Z leti smo si naredili veliko delavnico in postavili hladilnico za rezano cvetje. Ker nas je veliko, smo si omislili tudi brezplačno dostavo žalnih vencev po celi Sloveniji.

Cene so primerne času. Cvetlični aranžmaji so lepi, kvalitetni, kljub nizkim cenam. Slovimo kot zmerni, to povedo vsi, ki nas poznajo že 25 let. Dela imamo veliko, trudimo se za čim več naročil. To je zagotovilo za obstoj podjetja in dobro družinskih članov.

Poleg rezanega cvetja in cvetličnih aranžmajev imamo še lončnice, nagrobne sveče in darilni program.Komentarji